Kvalitetsarbejde til KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.
Bruger kun danske håndværkere


Tlf. 40 36 13 34


frank@mastrupbyg.dk

Typehuse

Vi skræddersyer dit typehus efter dine ønsker

Typehuse - Et typehus fra Mastrup er aldrig “typisk”. Det vil altid være skræddersyet til dine behov og ønsker. Måske har du allerede en hel klar ide til, hvordan huset skal se ud og indrettes. Det kan også være, at du kun har en skitse af grundplanen på bagsiden af en serviet eller andet. Uanset hvad, så hjælper vi med den helt rigtige løsning.

Vi kan fungere som totalentreprenør på opførelse af huset. Men hvis du har ønsker om at bruge andre leverandører ud over Byggefirmaet Mastrup og vores partnere, finder vi også ud af det.

Det kan for eksempel være i forbindelse med VVS installationer, en opgave som Steen Mastrup, bror til Frank og Teddy Mastrup, ofte tager sig af. Vi arbejder sammen med arkitekt Helge Jørgensen fra tegnestuen Apostelgaarden i Næstved. De står for design og grundplan til huset, så det opfylder såvel æstetiske som bygge- og lovmæssige krav.

Hvis du allerede har færdige tegninger, du ønsker vi skal arbejde ud fra, er det som regel heller ikke noget problem.

Kontakt

Typehuse

Et typehus fra Byggefirmaet Mastrup, vil altid være et hus efter dit hoved.
Med hensyn til prisen vil vi altid være konkurrencedygtige.

Det kommer helt an på hvordan du vælger at indrette huset, hvilke materialer vi skal bruge og en masse andre detaljer.

Men bare rolig, vi hjælper dig igennem hele processen fra a-z. Vi sørger for at resultatet bliver som du ønsker og indenfor den aftalte pris.

Vi er et erfarent byggefirma og er medlem af brancheforeningen Dansk Byggeri.

 • De typehuse vi bygger spænder design- og indretningsmæssigt fra det enkle og prisbillige til det mere sofistikerede og stærkt personlige. Valget er dit.
 • Typisk tager det 6 måneder at bygge et hus, fra vi tager det første spadestik og til du kan flytte ind. Dette kan selvfølgelig variere meget.
 • Først og fremmest skal der foreligge byggetilladelser fra kommune eller andre offentlige instanser. Dette kan vi selvfølgelig være behjælpelige med. Vi kan også hjælpe dig med at skaffe en grund, hvis du ikke allerede har en.
 • Så skal plantegningerne på plads. Måske har du allerede fået en arkitekt til at lave nogen, som vi kan arbejde ud fra. Ellers har vi et samarbejde med en tegnestue der sørger for det.
 • Vi aftaler detaljer omkring indretning, materialevalg, installationer. Vi bliver enige om hvorvidt Byggefirmaet Mastrup skal levere total entreprise eller om du har ønsker til andre leverandører.
Typehuse
Typehuse
 • Et endeligt og bindende tilbud på byggearbejdet kan tage op til en måned inden vi er klar til kontraktunderskrivelse. Men “et slag på tasken” kan du få efter cirka en uge.
 • Vi behøver ikke aftale alle detaljer inden byggeriet er i gang, hvis du gerne vil hurtigt i gang, eller vil se økonomien an. Mindre ting som klinker, farver, gulvtyper m.v., kan aftale løbende.
 • Ligeledes kan vi føre løbende dialog omkring VVS og EL under byggeriet.
 • Vi sætter normalt et beløb af til indretning. Dette kan selvfølgelig reguleres op under byggeriet.
 • Vi tager os ikke af finansiering, men henviser gerne til relevante låne- og pengeinstitutter.
 • Vi bygger helst typehuse i foråret, sommeren og efteråret. Vi kan bygge også om vinteren, men så skal du regne med at det tager længere tid.
Så har du brug for et seriøst tilbud på dit nye typehus

Så har du brug for et seriøst tilbud på dit nye typehus

– så kontakt os i allerede i dag på telefon 40 36 13 34 eller skriv til os
- tag os med på råd fra starten.

  Skriv til Byggefirmaet Mastrup ApS

  Udfyld denne og vi kontakter dig