Kvalitetsarbejde til KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.
Bruger kun danske håndværkere


Tlf. 40 36 13 34


frank@mastrupbyg.dk

Tilbygning

Er huset eller sommerhuset blevet for småt?

Mangler du og familien plads i Jeres hus, parcelhus eller sommerhus enten i form af et eller flere værelser, en 1. sal, en udestue/vinterhave – eller drømmer du om at få det store lækre køkken med udgang til terrassen?

Vi udfører alle typer for tilbygninger og udbygninger af dit hus, parcelhus, 60’er, 70’er eller 80’er hus, sommerhus og har stor erfaring indenfor dette område. Vi sørger for, at der bliver taget højde for alle nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal bygge til.

Vores erfaring siger os, at rigtig mange boligejere der står for en renovering eller ombygning af deres hus eller sommerhuset – ikke altid har taget højde for alle ting, forbehold, regler og krav om energi m.v. Derfor hjælper og rådgiver vi dig, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning.

Kontakt

Tilbygning

Tilbygning og udbygning til konkurrencedygtig pris

Vi er ikke noget stort byggefirma, men et familieejet bygge- og tømrerfirma der udfører tilbygning og udbygning af huse og sommerhuse for dig, der ønsker det bedste og som
værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrence priser – der holder! Hos os får du ikke bare en kvadratmeter pris, men en fast pris på hele projektet.

Vores kendskab og erfaring indenfor tilbygning og udbygning af forskellige typer huse er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst.

Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige
byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal have bygget til.

Hvad koster en tilbygning eller udbygning af et hus
eller sommerhus?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når huset eller sommerhuset skal udvides med en tilbygning eller udbygning. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris.

Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på tilbygning og udbygning af dit hus, parcelhus, 60’er, 70’er eller 80’er hus eller sommerhus, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi m.v.

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Vi tilbyder tilbygning og udbygning til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.

Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro
i maven og glæde dig til du og familien indven længe kan nyde
udvidelse og mere plads i Jeres hus.

Har du brug for et seriøst tilbud på din opgave

Har du brug for et seriøst tilbud og pris på din
tilbygning eller udbygning

– så kontakt os i allerede i dag på telefon 40 36 13 34 eller skriv til os
- tag os med på råd fra starten.

  Skriv til Byggefirmaet Mastrup ApS

  Udfyld denne og vi kontakter dig

  Vi udfører tilbygning og udbygning af værelse, 1. sal, køkken, udestue eller vinterhave af huse, parcelhuse og sommerhuse
  på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn

  samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

  Du kan også hente relevant information om tilbygning og udbygning på følgende side: