Kvalitetsarbejde til KONKURRENCEDYGTIGE PRISER.
Bruger kun danske håndværkere


Tlf. 40 36 13 34


frank@mastrupbyg.dk

Renovering

Renovering

Trænger dit hus eller sommerhus til renovering eller ombygning?

Måske går du og overvejer – eller har måske allerede taget beslutning om, at få foretaget en renovering eller ombygning af dit gamle hus eller parcelhus. Det kan være du har et 60’er, 70’er eller 80’er hus – eller måske et sommerhus, der trænger til en totalrenovering.

Vi har stor erfaring med renovering og ombygning af alle typer huse for private og har i dag en masse glade og tilfredse kunder, der igen kan nyde at bo i deres gamle huse. Vi hjælper vi dig med at få ”tryllet” dit gamle hus eller sommerhus om, til det du lige går og drømmer om – som du og familien kan få stor glæde af mange år ud i fremtiden.

Kontakt

Hvad skal en renovering eller ombygning af dit hus indeholde?

Der er rigtig mange muligheder, når man skal have renoveret eller bygget om. Du har sikkert gjort dig mange tanker om, hvilke ønsker du og din familie har, når huset sk+al gennemgå en renovering eller ombygning, så det bliver det bedste resultat. Men har du gjort dig alle overvejelser og har du ”husket” at tage højde for alt?

Vores erfaring siger os, at rigtig mange boligejere der står for en renovering eller ombygning af deres hus eller sommerhuset – ikke altid har taget højde for alle ting, forbehold, regler og krav om energi m.v. Derfor hjælper og rådgiver vi dig, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning.

Renovering og ombygning af hus til konkurrencedygtige priser

Vi er ikke noget stort byggefirma, der udfører renovering, ombygning eller totalrenovering. Vi er et familieejet bygge- og tømrerfirma, der renoverer og ombygger huse og sommerhuse for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser – der holder!

Vores kendskab og erfaring indenfor renovering og ombygning af forskellige typer huse er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal have renoveret eller bygget om.

Hvad koster det at renovere et hus eller
sommerhus?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når huset eller sommerhuset skal renoveres eller ombygges. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris.

Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på renovering, ombygning eller en totalrenovering af dit hus, parcelhus, 60’er, 70’er eller 80’er hus eller sommerhus, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi m.v.

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Vi tilbyder renovering, ombygning og totalrenovering til en konkurrencedygtig pris
– i bedste kvalitet.

Kontakt

Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage
med ro i maven og glæde dig til du og familien inden længe
kan nyde at bo i et moderniseret og lækkert hus.

Vi ”tryller” dit gamle hus om til dit drømmehus.
Vi bygger også helt nye huse og sommerhuse.

Har du brug for et seriøst tilbud på din opgave

har du brug for et seriøst tilbud og pris på din
renovering eller ombygning

– så kontakt os i allerede i dag på telefon 40 36 13 34
– eller skriv til os HER og tag os med på råd fra starten

    Skriv til Byggefirmaet Mastrup ApS

    Udfyld denne og vi kontakter dig

    Du kan også hente relevant information om renovering og ombygning af huset på følgende sider: