Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Professionel totalentreprenør


Har du brug for en totalentreprenør til dit byggeri?

Leder du efter et erfarent og professionelt byggefirma til at stå for totalentreprisen på dit byggeprojektet, så er vi et oplagt valg. Vi har mange års erfaring med totalentrepriser indenfor alle typer for både private og det offentlige. Det være sig totalentrepriser af nyt hus, sommerhus, 1. sal, tilbygning, ombygning, renovering, nyt køkken, institutioner m.v.

Med vores mangeårige erfaring, sørger vi for i samråd med dig, at rådgive dig bedst muligt, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning for din totalentreprise.

Vi påtager os det fulde ansvar!

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt – men når du benytter Byggefirmaet Mastrup til din totalentreprise, tager vi os af det hele, så du slipper for unødvendige bekymringer, der kunne opstå i forbindelse med projektet. Vi står for en professionel total løsning på dit byggeprojekt og sørger for at alt arbejde udføres efter alle kunstens regler, så det endelige resultat bliver udført til punkt og prikke.

Vi samarbejder med nogle dygtige, loyale og professionelle fagfolk med stor ekspertise inden for hvert deres område – der alle vægter kvalitet lige så højt som os. Vores samarbejdspartnere er lige fra arkitekt, elektriker til VVS’er, murer, maler, kloakmester, anlægsgartner m.v.

Vores kendskab og erfaring med totalentrepriser er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag.

Hvad koster en totalentreprise?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når man står overfor en totalentreprise. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din totalentreprise, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi m.v.

Vi er ikke nogen stor totalentreprenør – men derimod et familieejet bygge- og tømrerfirma der gerne udfører totalentreprisen for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.


Vi udfører din totalentreprise til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.


Så har du brug for et seriøst tilbud på din totalentreprise – kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 – eller send os et par ord og tag os med på råd fra starten.

Med os som totalentreprenør, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til dit bygge projekt står færdigt.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Vi tilbyder totalentreprise som totalentreprenør på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg mv.

Du kan også hente relevant information om Totalentreprise, byggeregler m.v. på følgende side:

BYG GARANTI


 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende