Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Tilbygning - udbygning


Er huset eller sommerhuset blevet for småt?

Mangler du og familien plads i Jeres hus, parcelhus eller sommerhus enten i form af et eller flere værelser, en 1. sal, en udestue/vinterhave – eller drømmer du om at få det store lækre køkken med udgang til terrassen?

Vi udfører alle typer for tilbygninger og udbygninger af dit hus, parcelhus, 60’er, 70’er eller 80’er hus, sommerhus og har stor erfaring indenfor dette område. Vi sørger for, at der bliver taget højde for alle nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal bygge til.

Vores erfaring siger os, at rigtig mange boligejere der står for en renovering eller ombygning af deres hus eller sommerhuset – ikke altid har taget højde for alle ting, forbehold, regler og krav om energi m.v. Derfor hjælper og rådgiver vi dig, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning.


Tilbygning og udbygning til konkurrencedygtig pris

Vi er ikke noget stort byggefirma, men et familieejet bygge- og tømrerfirma der udfører tilbygning og udbygning af huse og sommerhuse for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrence priser – der holder! Hos os får du ikke bare en kvadratmeter pris, men en fast pris på hele projektet.

Vores kendskab og erfaring indenfor tilbygning og udbygning af forskellige typer huse er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal have bygget til.


Hvad koster en tilbygning eller udbygning af et hus eller sommerhus?

Der er mange parametre der skal tages højde for, når huset eller sommerhuset skal udvides med en tilbygning eller udbygning. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på tilbygning og udbygning af dit hus, parcelhus, 60’er, 70’er eller 80’er hus eller sommerhus, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi m.v.

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Vi tilbyder tilbygning og udbygning til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.

Så har du brug for et seriøst tilbud og pris på din tilbygning eller udbygning – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 eller skriv til os – tag os med på råd fra starten.

Med os som byggefirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til du og familien inden længe kan nyde udvidelse og mere plads i Jeres hus.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Vi udfører tilbygning og udbygning af værelse, 1. sal, køkken, udestue eller vinterhave af huse, parcelhuse og sommerhuse på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

Du kan også hente relevant information om tilbygning og udbygning på følgende side:
 

BOLIUSVil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende