Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Tømrer, tømrerfirma, snedker, snedkerfirma


Kreativ og professionel tømrer og snedker

Leder du efter et kreativt og professionelt tømrer- og snedkerfirma, der kan løse din opgave efter alle kunstens regler, så er vi et oplagt valg. Vi har mange års erfaring indenfor tømrerarbejde og snedkerarbejde for både private og det offentlige. Det være sig lige fra traditionelt tømrer- og snedkerarbejde til totalentrepriser.

Med vores mangeårige erfaring sørger vi for i samråd med dig, at rådgive dig bedst muligt, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker – og finder sammen den bedste løsning for din tømrer- eller snedkeropgave.

Vi får din drøm til at gå i opfyldelse


Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt – men når du benytter os til din tømrer eller snedkeropgave, tager vi os af det hele, så kun det bedste resultat opnås. Vi står for dit byggeprojekt og sørger for at alt arbejdet udføres efter alle kunstens regler, så det endelige resultat bliver udført til punkt og prikke.

For os er din tilfredshed vores vigtigste mål og derfor er vi også villige til at strække os langt, så vi får opfyldt dine ønsker og drømme. Vi vægter kvalitet højt og sikrer dig din opgave på bedste måde – så din drøm bliver til virkelighed…

Kvalitets tømrer- og snedkerarbejde til konkurrencedygtige priser

Der er mange parametre der skal tages højde for. Derfor vil der altid være tale om en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din tømrer elle snedker opgave, ud fra de ønsker og behov du har – hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige krav om energi m.v.

Vi er ikke noget stort tømrer- og snedkerfirma – men derimod et familieejet bygge- og tømrerfirma, der gerne udfører opgaven for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Vores kendskab og erfaring

med alle typer tømrer og snedker opgaver er mangeårige – vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig. Derud over bruger vi kun danske håndværkere og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Vi udfører din tømrer eller snedker opgave til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet til aftalt tid og pris.

Så har du brug for en seriøs pris eller tilbud på din tømrer eller snedker opgave – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 eller skriv til os - tag os med på råd fra starten.

Med os som tømrer eller snedker, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til dit projekt står færdigt.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Vi tilbyder tømrerarbejde og snedkerarbejde på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn. Så søger du en seriøs tømrer i Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

BYG GARANTI 

 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende