Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Typehuse


Vi skræddersyer dit typehus efter dine ønsker.

Et typehus fra Mastrup er aldrig “typisk”, det vil altid være skræddersyet til dine behov og ønsker. Uanset om du har en hel klar ide til, hvordan det skal se ud og indrettes, eller du kun har en skitse af grundplanen på bagsiden af en serviet, så hjælper vi dig til den helt rigtige løsning.

Vi kan fungere som totalentreprenør på opførelse af huset, men hvis du har ønsker om at bruge andre leverandører ud over byggefirmaet Mastrup og vores partnere, finder vi også ud af det.

Det kan for eksempel være i forbindelse med VVS installationer, en opgave som Steen Mastrup, bror til Frank og Teddy Mastrup, ofte tager sig af. Vi arbejder sammen med arkitekt Helge Jørgensen fra tegnestuen Apostelgaarden i Næstved, der står for design og grundplan til huset, så det opfylder såvel æstetiske som bygge- og lovmæssige krav.

Hvis du allerede har færdige tegninger, du ønsker vi skal arbejde ud fra, er det som regel heller ikke noget problem.
 

Et typehus fra Byggefirmaet Mastrup, vil altid være et hus efter dit hoved. Med hensyn til prisen vil vi altid være konkurrencedygtige.

Det kommer helt an på hvordan du vælger at indrette huset, hvilke materialer vi skal bruge og en masse andre detaljer.

Men bare rolig, vi hjælper dig igennem hele processen fra a-z, sørger for at resultatet bliver som du ønsker og indenfor den aftalte pris.

- De huse vi bygger spænder design- og indretningsmæssigt fra det enkle og prisbillige til det mere sofistikerede og stærkt personlige, så valget er dit.

- Typisk tager det 6 måneder at bygge et hus, fra vi tager det første spadestik og til du kan flytte ind. Dette kan selvfølgelig variere meget.

- Først og fremmest skal der foreligge byggetilladelser fra kommune eller andre offentlige instanser. Dette kan vi selvfølgelig være behjælpelige med. Vi kan også hjælpe dig med at skaffe en grund, hvis du ikke allerede har en.

- Så skal plantegningerne på plads, måske har du allerede fået en arkitekt til at lave nogen vi kan arbejde ud fra, ellers har vi et samarbejde med en tegnestue der sørger for det.

- Vi aftaler detaljer omkring indretning, materialevalg, installationer og vi bliver enige om hvorvidt Byggefirmaet Mastrup skal levere total entreprise eller om du har ønsker til andre leverandører.

- Et endeligt og bindende tilbud på byggearbejdet kan tage op til en måned inden vi er klar til kontraktunderskrivelse, men “et slag på tasken” kan du få efter cirka en uge.

- Vi behøver ikke aftale alle detaljer inden byggeriet er i gang. Mindre ting som klinker, farver, gulvtyper og så videre, kan vi tage løbende. Hvis du gerne vil hurtigt i gang, eller vil se økonomien an.

- Ligeledes kan vi føre løbende dialog omkring VVS og EL under byggeriet.

- Vi sætter normalt et beløb af til indretning. Dette kan selvfølgelig reguleres op under byggeriet.

- Vi tager os ikke af finansiering, men henviser gerne til relevante låne- og pengeinstitutter.

- Vi bygger helst i foråret, sommeren og efteråret. Vi kan bygge om vinteren, men så skal du regne med at det tager længere tid.

Så har du brug for et seriøst tilbud på dit nye typehus kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 - tag os med på råd fra starten.

 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende