Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Vi udfører kvalitetsarbejde frem for alt


KVALITET frem for alt…

Uanset hvilken opgave vi udfører – sætter vi en ære i at levere et professionelt og håndværksmæssigt korrekt udført arbejde. Vi benytter kun de bedste materialer samt danske håndværkere, og arbejder ikke på accord – men kan alligevel leverer alle vores opgaver, samt et helt nyt hus – til konkurrencedygtige priser i bedste kvalitet til aftalt tid og pris.

Vi udfører primært opgaver for private og offentlige instanser på Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster, Møn og i lokalområderne Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg.


Vi udfører alle former for opgaver indenfor:

Vi opfører ca. 5 nye huse årligt til kunder efter “mund til mund” metoden, hvor kunden er i centrum fra opstart til gennemførelse og aflevering af det færdige hus.

Med vores mangeårige erfaring, sørger vi for i samråd med alle vores kunder, at rådgive bedst muligt, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre og ønsker i hver en opgave – og finder sammen den bedste løsning.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – vi går ikke på kompromis med noget som helst.

Så har du brug for et seriøst tilbud på din opgave – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 - tag os med på råd fra starten.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.




Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!














Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende