Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Nyt tag, udskiftning af tag og tagrenovering


Går du med tanker om et nyt tag eller om tagrenovering?

Trænger huset til et nyt tag, udskiftning af tag eller tagrenovering, så er vi lige det tagfirma du leder efter. Vi udskifter og renoverer alle typer tag lige fra eternittag, tegltag, betontegltag, glaseret tegltag m.v. og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal renoverer taget eller have nyt tag.

Vi hjælper dig med at få det flotte nye tag, du lige går og drømmer om, som du kan få stor glæde af mange år ud i fremtiden.

Kvalitets byggeri og konkurrencedygtig pris

Vores kendskab og erfaring med at udskifte tag, lægge nyt tag eller udføre en tagrenovering er mangeårig og vi går ikke på kompromis med noget som helst. Vi bruger kun de bedste materialer, der er bestemt i samråd med dig og bruger kun danske håndværkere.
 

Og hvad koster et nyt tag eller tagrenovering så?

Et nyt tag er ikke bare et nyt tag, der er mange parametre der skal tages højde for, som vi har stor erfaring i. Det kan være alt lige fra udseende, materialevalg, isolering, ovenlys, hældning på taget, undertag og mange andre vigtige ting. Det nytte jo ikke noget, at du får en pris på et nyt tag eller tagrenovering, der ikke ”hænger sammen” eller ikke opfylder alle regler og krav i den sidste ende.


De fleste ønsker selvfølgelig et billigt nyt tag

Det forståeligt nok, men der er desværre rigtig mange der oplever, at selvom prisen er lav, er der måske ikke taget højde for ALLE de vigtigste ting i deres tilbud på et nyt tag eller tagrenovering. Dette kan have store konsekvenser og man kan ende med at stå med en masse kedelige udfordringer efterfølgende.

Dette ønsker vi ikke, at vores kunder kommer ud for, så derfor vil vi meget gerne i samråd med dig, finde den helt rigtige løsning og pris på dit nye tag eller tagrenovering, hvor der er taget højde for ALT.

Du kan derved trygt læne dig tilbage og bare nyde at kunne følge med i byggeriet af dit nye tag eller tagrenovering, mens vi holder styr på byggeregler, overholdelse af tidsplaner m.v. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.


Vi leverer et nyt tag eller tagrenovering til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.

Så har du brug for et seriøst tilbud og pris på nyt tag eller tagrenovering – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 eller skriv til os – tag os med på råd fra starten.

Dit nye tag bliver bygget af et familieejet firma – Byggefirmaet Mastrup i Herlufmagle ved Næstved. Med os som tagfirma, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til du og familien inden længe får et nyt smukt tag at se på.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Vi udfører tagrenovering og lægger nyt tag på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

Du kan også hente en masse relevant information om at nyt tag og tagrenovering, byggeregler og energikrav m.v. på følgende sider:
 

BOLIUS
BYG GARANTI
ENERGISTYRELSEN

 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende