Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Forsikringsskader


Håndværkstaksator på forsikringsskader

Vi har en lang tradition for godt samarbejde med forsikringsselskaberne i Danmark. 

Vi har flere års erfaring med taksering, reparationer og udbedring i forbindelse med de fleste typer forsikringsskader lige fra stormskader, brandskader, vandskader, svampeskader, insektskader samt skader i forbindelse med tyveri, indbrud og hærværk m.v.

Vi har ligeledes stort kendskab til, hvordan man undersøger bygninger og konstruktioner og kan derved hurtigt vurdere skadens omfang, så skaden kan blive udbedret hurtigst muligt.


Vores kendskab og erfaring med forsikringsskader er mangeårig, og vi går ikke på kompromis med noget som helst.

Vi bruger kun de bedste materialer og bruger kun danske håndværkere. Vi er ikke noget stort byggefirma – men derimod et familieejet bygge- og tømrerfirma, der udfører din forsikringsskade i bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris og sørger samtidig for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal udbedre en forsikringsskade.

Vi udfører store som små reparationer, hvis uheldet er ude. Du kan trygt overlade din forsikringsskade til os, da vi kender forretningsgangen og sørger for, at skaden bliver udbedret hurtigst muligt i samråd med dit forsikringsselskab.


Skal du bruge en ”fast” håndværkstaksator?

Mange forsikringsselskaber har i dag en ”fast” håndværkstaksator, men det er ikke et ”must”, at du benytter denne. Du har som kunde, ALTID ret til selv at vælge en anden autoriseret håndværker til udbedring af din forsikringsskade.

Du kan derfor sagtens kontakte os, i forbindelse med din forsikringsskade. Vi hjælper dig gerne gennem hele forløbet i samråd med dit forsikringsselskab – så du herefter er i gode hænder.

Du er som forsikringstager sikret for godt samarbejde og korrekt udbedring af din forsikringsskade, da vi løbende er under kvalitetskontrol fra vores samarbejdende forsikringsselskaber.

Vi håndterer årligt op mod 500 forsikringssager rundt om på Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.


Vi udfører din forsikringsskade sikkert og solidt – til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.

Så har du brug for et seriøst tilbud på din forsikringsskade – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 – eller skriv til os - tag os med på råd fra starten.

Med os som håndværkstaksator og autoriseret håndværker på din forsikringsskade, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til skaden er udbedret hurtigst muligt.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

BYG GARANTI


 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende