Klik her for menu »
Kontakt os påTlf.: 55 50 13 14

Fundament og kloak entreprenørfirma


Har du brug for et fundament og kloak entreprenørfirma til dit byggeri?

Leder du efter et erfarent og professionelt entreprenørfirma i forbindelse med støbning af fundamenter – eller en kloakmester i forbindelse med fundamentstøbning og kloakering, så er vi det oplagte valg. Vi har gennem vores samarbejde med Mastrup Entreprenør Aps, mange års erfaring inden for fundament og kloakarbejde i forbindelse med nybyggeri. Vi har udført mange forskellige typer opgaver indenfor støbning af fundament til nyt hus, sommerhus, parcelhus, tilbygning, garage, carport, drivhus, udestue samt ombygning og renovering for private – men også for det offentlige såsom institutionsbyggeri m.v.

Støbning af stærkt fundament

Som fundament og kloak entreprenørfirma, står vi for professionel fundamentstøbning og kloakering af alle typer fundamenter. Det er vigtigt at starte med et godt og sollidt fundament, inden du begynder dit byggeri, hvad end det er et større eller mindre projekt. Hvis fundamentet ikke er sollidt og støbt efter alle regler for støbning af fundamenter, risikerer du en dårlig fundamentering. Dårlig fundamentering og kloakering øger risikoen for at huset eller bygningen får sætningsskader, revner i ydervægge, indervægge og i soklen. Derfor er det meget vigtigt, at støbning af fundamentet bliver udført korrekt og efter gældende regler.

Med vores mangeårige erfaring inden for støbning af fundamenter og kloakker, har vi kendskab til alle regler. Vi sørger for i samråd med dig, at rådgive bedst muligt, så der bliver taget højde for alle vigtige parametre – og finder sammen den bedste løsning. Vi sørger for at udføre din fundamentering og kloakering efter alle kunstens regler, så kun det bedste resultat opnås.

Pris på støbning af fundament og fundament kloakarbejde?

Der er mange parametre der skal tages højde for, i forbindelse med støbning af fundament og fundament kloakarbejde. Derfor er det altid et individuelt spørgsmål og en individuel pris. Vi kommer gerne og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din opgave, ud fra de ønsker og behov du har, hvor der selvfølgelig er taget højde for alle vigtige regler og krav.

Vi er ikke nogen stor entreprenør eller kloakmester – men derimod et familieejet byggefirma, der gerne udfører opgaven for dig, der ønsker det bedste og som værdsætter kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.


Vi udfører din fundamentering og kloakering sikkert og solidt – til en konkurrencedygtig pris – i bedste kvalitet.

Så har du brug for et seriøst tilbud på støbning af dit fundament – så kontakt os i allerede i dag på telefon 55 50 13 14 – eller skriv til os - tag os med på råd fra starten.

Med os som byggefirma, og med dygtig samarbejdspartner inden for fundament og kloak, kan du trygt ”læne” dig tilbage med ro i maven og glæde dig til dit fundament bliver bygget solidt fra bunden.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Vi tilbyder støbning af fundamenter og kloakering på det meste af Sjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland Falster og Møn samt i lokalområdet Næstved, Haslev, Ringsted, Slagelse, Sorø, Roskilde, Køge, Vordingborg m.v.

BYG GARANTI

 
Vil du ringes op?

Indtast dit nummer, og vi ringer dig op for et uforpligtende tilbud!


Bliv ringet op?
Indtast navn og telefonnummer her:
Accepter cookies for at sende